winter lente zomer herfst seizoenen Homepagina foto

Safaritenten informatie

Boek snel want vol = vol                                                                                                                                                                              

Onze 14 safaritenten zijn standaard ingericht voor zes personen. Met een vloeroppervlakte van ongeveer 40 vierkante meter en stahoogte in de hele tent, heb je aan ruimte geen gebrek. De voorkant van de tent kan in zijn geheel open, met mooi weer is dit erg prettig. Achter in de tent zijn twee slaapcabines. In één slaapcabine staan twee stapelbedden en in de andere slaapcabine een tweepersoonsbed (matras 140x200 cm met 2 x 1 pers. dekbedden). In onze tenten staat een keuken op wielen die eenvoudig naar buiten te verplaatsen is zodat er bij mooi weer lekker buiten gekookt kan worden. De keuken is voorzien van een vier pits thermisch beveiligd gastoestel. In de keukenkastjes vind je servies en alles wat je nodig hebt om lekker te kunnen koken. 

Een belangrijk kenmerk van onze safaritenten is de luifel waardoor je ook bij wat minder weer toch lekker buiten kunt zijn. Onder de luifel staat een loungeset met een lage zit en in het woongedeelte een hoge tafel met stoelen welke allemaal makkelijk verplaatst kunnen worden. Er zijn geen sanitaire voorzieningen en er is geen stromend water aanwezig in de tent. Wel is er elektriciteit en er is verlichting in de slaapcabines, het woongedeelte en onder de luifel. Verder staat er een koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en is er een kacheltje aanwezig. Uiteraard zijn er standaard kussens en dekbedden aanwezig. 

Koffieapparaat Vaatwasser Oven/magnetron Douche/bad Verwarming
Safaritenten Afmeting matrassen 1 140*200 Snelfilter Nee Nee Geen Elektrisch


4 80*200

Afmeting bedlinnen 6 140*220

Een lakenpakket kan worden bijgeboekt voor € 9,- per lakenpakket. Tevens bestaat de mogelijkheid om een babypakket (kinderstoel + campingbedje) bij te boeken voor € 2,- per set per nacht. Huisdieren zijn toegestaan, het tarief voor een huisdier is € 5,- per nacht. Op de dag van aankomst staat de tent vanaf 15:00 uur klaar en kun je inchecken bij de receptie. Op de vertrekdag dien je de tent voor 10:00 uur te verlaten en uit te checken bij de receptie.

Henny ontvangt bij ons de gasten van de camping, met in het bijzonder de gasten voor de Safaritenten.

Hennie verblijft in de chalet naast safaritent 3(caravan links). 

Voor vragen over de Safaritenten of over het kampeerterrein kunt u dan ook bij haar terecht. 

Ook zal Hennie u wijzen in welke Safaritent u zult verblijven en neemt zij de controle van de Safaritenten bij vertrek voor haar rekening. 

Wij verzoeken u, zich te melden bij haar chalet wanneer u op het punt staat uit een Safaritent te vertrekken.