winter lente zomer herfst seizoenen Homepagina foto

Herperduin en omgevingPonyritjes

Vakantiepark Herperduin organiseert in samenwerking met Stal van de Bosweg tijdens de vakantieperiode ponyritjes voor de allerkleinste.
Voor info, bel o612547966 of informeer via de receptie van ons park, tel: 0486-411383 .

Uw paard of pony mee op vakantie? Dat kan!

Tijdelijk pension 

Wanneer u in de prachtige omgeving van de Maashorst op vakantie bent kunt u uw eigen paard en/of pony meenemen om prachtige ritten te maken in Herperduin/de Maashorst . U kunt bij ons terecht voor stalling en weidegang. Voor overnachting  voor uzelf zijn er tal  van mogelijkheden in directe omgeving, wij adviseren u graag. 
U kunt gebruik maken van de ruiterpaden , die direct toegankelijk zijn vanaf het terrein. Ook is er een longeercirkel en een wasplaats aanwezig waar u gebruik van kunt maken.

Voor meer informatie en tarieven kunt u contact opnemen met John te Morsche, 06-12547966 .APR17
Wo 10:00Dorpshuis de Phoenix · Schaijk
Vandaag gaan we naar natuurgebied Maashorst, het oergebied in Brabant. Dit aaneengesloten landschapspark strekt zich uit over het gebied van de gemeenten Oss, Landerd, Bernheze en Uden. Behalve wilde grazers zoals de wisent, de tauros en de exmoorpony spotten, kun je hier struinen door de bossen en over stuifduinen wandelen. Wandel mee en ervaar het oergevoel


APR19
19 apr. - 21 apr.Schijndel · Schijndel

APR
19
Vr 21:30The Night Run Festival · Nijmegen
The Night Run Festival is een uniek hardloopfeest in Nijmegen. Eén om niet te missen! Op vrijdagavond 19 april 2019 zal er om 21:30 uur gestart worden met de 6e editie. The Night Run Festival laat Nijmegen in het donker van zijn mooiste kant zien, met allerlei verrassende acts en bijzondere passageDenk aan honderden waxinelichtjes, tientallen fakkels, opzwepende muziek en een indrukwekkende licht- en lasershow! Rennend in het donker, met een headlight en glow-sticks, door de Nijmeegse binnenstad is een belevenis om niet snel te vergeten. Aansluitend is er voor alle Night Runners een gezellige afterparty bij Café van Buren.


APR20
Za 08:30De Kriekeput · Herpen
Social Safari TrailRun (20km) door Herperduin (Gemeente Oss). Verzamelen 08.30 - 08.45 uur, kennismaking/uitleg 08.45 - 09.00 uur. Vertrek 09.00 uur. Groepsgewijs Trailen door het gebied met Ronald Nijhuis als gids. Hopen op ontmoetingen met Taurossen, Exmoor pony's en/of Reeën. Onderweg is tevens een verzorgingspost ingericht. Achteraf is het aan de deelnemers om een vrijwillige bijdrage-donatie voor CliniClowns te doen. Graag PB sturen als je mee wilt -Rennen voor CliniClowns- om vooraf de belangstelling te peilen en eea voor te kunnen bereiden. Cani Trailers met hun viervoeters zijn welkom !! Voor specifieke informatie stuur bericht naar running4cliniclowns@gmail.com. Natuurlijk is deelname geheel op eigen risico en verantwoording. Team Running 4 Clinclowns is derhalve niet aansprakelijk voor welke schade of letsel dan ook opgelopen voor, tijdens of na afloop van de run.

APR20
Za 10:00Kinderboerderij De Beestenbergh · Berghem (Noord-Brabant)
Op zaterdag 20 april komt de paashaas naar de kinderboerderij om eitjes te verstoppen. Er is een speurtocht naar de verstopte eitjes, zouden we deze allemaal kunnen vinden? Er kan die dag volop geknutseld worden en je mag een eitje komen beschilderen. Ook zijn de kuikentjes inmiddels uit hun eitje gekropen, komen jullie kijken naar de kuikentjes? Misschien mag je er wel heel voorzichtig eentje vasthouden. Er zijn ook al geitjes geboren. Alle kinderen die komen krijgen nog een kleine verassing en er is koffie, thee en limonade (gratis) Toegang en activiteiten zijn gratis.Openingstijden van 10.00 uur tot 17.00 uur.

APR21
Zo 11:00BillyBird Park Hemelrijk · Volkel, Noord-Brabant, Netherlands
Op 21 april (1e Paasdag) openen we onze nieuwe speelwereld 'Oervallei'. In de Oervallei kun je op zoek gaan naar goud, fossielen opgraven, swingen op schommels van 11 meter hoog, heuvels opklauteren en er vervolgens van af glijden en ga je nog veel meer avonturen beleven! De officiële opening is om 11:00 uur. De Oervallei is de gehele dag geopend.

APR21
Zo 14:00Hop in 't slot - 21 april 2019 · Ewijk (Beuningen)
Zondag 21 april is het tijd voor de derde. editie van Hop in 't Slot: dit jaar een dag lang van 14:00 uur tot 23:00 uur de mooiste bieren ontdekken van de top uit binnen en buitenland in de boomgaarden van Slot Doddendael. Als vanzelfsprekend zorgen we voor fijne muziek en is er voldoende mogelijkheid om een hapje te eten.

APR21
Zo 15:00Roots Berghem · Berghem (Noord-Brabant)
Ook dit jaar weer DE vaste traditie op 1E Paasdag; Belgische Bierdag! Het beste excuus om op 2E paasdag niet mee te hoeven naar het tuincentrum of de meubelboulevard.... We wisselen weer naar de zomerkaart met voor ieder wat wils. Kom op tijd, want vol=vol! Entree is gratis.

APR27
APR27
27 apr. - 29 apr.Uden (gemeente) · Uden (gemeente)
👑Koningsdag in Uden staat voor (live)muziek, oranjefeesten, vrijmarkten én nog veel meer! :D Houdt dit evenement in de gaten want de komende dagen gaan we alles bekend maken! 👑

APR27
27 apr. - 28 apr.Tramkade · 's-Hertogenbosch
👑 KONINGSDAG IN DEN BOSCH CREATIEVER & GEZELLIGER DAN OOIT 👑 Oranjekade festival 2019 komt er aan. Het wordt een Koningsdag waar je kan genieten, dansen, springen, zingen en spelen. We zien elkaar op 27 april, we kunnen nu al niet meer wachten.
Ticketlink: www.oranjekade.com/tickets


Altijd in onze omgeving:

 • Volop wandelen en fietsen in de directe omgeving (knooppunt-fietskaarten verkrijgbaar) Kijk ook eens op: route.nl
 • Vissen op diverse plaatsen in Herpen (Hertogswetering) of aan de Maas
 • Squashhal in Schaijk, tennishal in Berghem
 • Subtropisch zwembad in Oss en Grave
 • Natuurscentrum de Maashorst in natuurgebied ‘De Maashorst’ tussen Schaijk en Nistelrode. 
 • Bike Adventure Herpen Het verzorgen van actieve, avontuurlijke en hilarische wandel- en fietstochten voor families, kinderfeestjes, teambuilding, scholen en vriendengroepen is onze specialiteit.(2 weken tijdens de zomervakantie gesloten)
 • Oude monumentale vestingstadjes Ravenstein, Heusden, Megen en Grave
 • Oss en Uden: moderne stadjes met veel winkels, terrasjes en weekmarkten
 • Museum voor Religieuze Kunst in Uden 
 • Afrika Museum en Heilig Land Stichting  in Nijmegen 
 • Noordbrabants Museum  en St. Jan-Kathedraal in Den Bosch
 • Efteling in Kaatsheuvel
 • Kasteeltuinen in Arcen
 • Recreatie/safaripark De Beekse Bergen in Hilvarenbeek
 • Liberty Park, nationaal oorlogs- en Verzetsmuseum  in Overloon 
 • Zeilen/surfen/jachthaven: de Maas bij Ravenstein, De Gouden Ham bij Megen en Kraayenbergse Plassen bij Cuyk
 • Dagje uit in Brabant? U vindt leuke ideeën op: Familiedagjebrabant.nl

 

Foto

Foto: FotoClass

Boek bungalow Image Map