winter lente zomer herfst seizoenen Homepagina foto

Restaurants


Restaurant Herperduin ligt direct bij de receptie. 

Foto                                                                          

Bezoek hier de website van restaurant Herperduin

U zult het misschien niet geloven maar het schitterende witte landhuis waarin restaurant Herperduin sinds 1987 is gevestigd deed voorheen dienst als kantine van het bijbehorende vakantiepark. Hoewel eten en drinken er nog altijd een prominente rol spelen is van die kantinesfeer van weleer niets meer terug te vinden. Restaurant Herperduin is een uiterst sfeervolle horecagelegenheid en dat dankt men niet alleen aan de unieke ligging.

Foto   Foto   Foto   Foto   

Iedere gast voelt zich er meteen welkom. Het warme interieur en de ongedwongen gastvrijheid van het team vormen een uitnodigende combinatie. In die entourage is het dus goed toeven voor een breed publiek. Of het nu gaat om wandelaars of fietsers die er aanleggen voor een kopje koffie met iets lekkers, zakelijke gasten voor de lunch of liefhebbers van culinaire verwennerij: ze vinden bij restaurant Herperduin allemaal iets van hun gading. Met binnen 110 couverts en bij mooi weer nog eens 70 plaatsen op het prachtige tuinterras heeft restaurant Herperduin alle ruimte om elk gezelschap op gepaste wijze te ontvangen.

Afspraak en vrijblijvende offerte
U kunt dagelijks telefonisch of via mail contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak en/of een vrijblijvende offerte. De medewerkers staan u graag persoonlijk te woord. Tel: 0486-414182.


Eeterij/zwembad/restaurant De Kriekeput ligt op loopafstand van de bungalows en is gelegen in een schitterde bosrijke omgeving en is tevens Poort van de Maashorst.  

Foto                                                                                Foto

Bezoek hier de website van De Kriekeput


OPENINGSTIJDEN DE KRIEKEPUT TIJDENS DE FEESTDAGEN:

22 december vanaf 10.00 uur

23 december vanaf 10.00 uur

24 december van 10.00-17.00 uur

25 december van 12.00-17.00 uur (kerst brunch) Wij raden u aan op tijd te reserveren.

26 december vanaf 10.00 uur

27 december vanaf 10.00 uur

28 december vanaf 10.00 uur

29 december vanaf 10.00 uur

30 december vanaf 10.00 uur

31 december van 10.00-17.00 uur

1 januari gesloten

2 januari vanaf 10.00 uur


De plek voor de start en afsluiting voor een mooie fiets, wandel en ruiterroute in natuurgebied Herperduin/Maashorst. Met volop parkeer gelegenheid. Bij de Eeterij / restaurant kunt u op ieder moment terecht voor een kopje koffie, lunch, maaltijd of een lekker hapje en drankje.
Tevens kunt u met kleine en grotere groepen in ons restaurant terecht voor een Bourgondische koffietafel of brunch, gezellig feesten of een BBQ.

Foto   Foto   Foto   

Duurzaam
De menukaart is laagdrempelig waarin gerechten en producten uit de streek de voorkeur hebben. Natuurlijk hebben we voor de kinderen ook heerlijke pannenkoeken of een snack. Bovendien werken we met verse producten en bij het ontwikkelen van de kaart wordt er rekening gehouden met mens, milieu en maatschappij. Zo krijgt de kaart - en daarmee de gehele exploitatie - een duurzaam en maatschappelijk verantwoord karakter.  

Recreatieve Poort
Restaurant De Kriekeput is van oudsher in de regio bekend als openluchtzwembad waar veel mensen gingen zwemmen met warme zomerdagen. Sinds 2007 is er een nieuw modern zwembad gebouwd dat geheel overkapt is. Met mooi weer kan de overkapping opengeschoven worden, zodat er een buitenzwembad ontstaat. Sinds 2009 is de Kriekeput-paviljoen Recreatieve Poort van de Maashorst te Herpen. Een informatiepunt voor natuurgebied De Maashorst met een informatiewand en een digitale infozuil. Tevens is het een startpunt voor prachtige wandel- en fietsroutes. Kom gerust eens langs in restaurant De Kriekeput in Herpen, zodat u zelf kunt beleven wat bedoeld wordt met Puur Brabants Genieten.