winter lente zomer herfst seizoenen Homepagina foto

Camping - de velden

  • Veld A: Het A-veld is een groot veld met overwegend plaatsen zonder elektra (enkele met elektra). De auto mag op dit veld bij de caravan of tent worden geplaatst. Uw hond is welkom op dit veld (mits aangemeld bij uw reservering). De plaatsen zijn ongeveer 100m2 groot.
  • Veld B: Het B-veld is een groot veld met enkel plaatsen met elektra. De auto mag op dit veld bij de caravan of tent worden geplaatst. Uw hond is welkom op dit veld (mits aangemeld bij uw reservering). De plaatsen zijn ongeveer 100m2 groot.
  • Veld C: Het C-veld is een groot veld met plaatsen met elektra en één plaats zonder elektra. De auto mag op dit veld bij de caravan of tent worden geplaatst. Honden zijn niet toegestaan op dit veld. De plaatsen zijn ongeveer 100m2 groot.
  • Veld D: Het D-veld is een groot veld met plaatsen zonder of met elektra. Het D-veld is autovrij. De auto kan op de centrale parkeerplaats (buiten de slagboom) worden geparkeerd. Honden zijn niet toegestaan op dit veld. De plaatsen zijn ongeveer 100m2 groot.
  • Veld E: Het E-veld is een groot veld met plaatsen zonder of met elektra. De auto mag op dit veld bij de caravan of tent worden geplaatst. Uw hond is welkom op dit veld (mits aangemeld bij uw reservering). De plaatsen zijn ongeveer 100m2 groot.
  • Veld F: Het F-veld is een groot veld met plaatsen zonder elektra. Het F-veld is autovrij. De auto kan op de centrale parkeerplaats (buiten de slaboom) worden geparkeerd. Honden zijn niet toegestaan op dit veld. De plaatsen zijn ongeveer 100m2 groot.
  • Veld S: Het S-veld is een groot veld met plaatsen zonder of met elektra. De auto mag op dit veld bij de caravan of tent worden geplaatst. Uw hond is welkom op dit veld (mits aangemeld bij uw reservering). De plaatsen zijn ongeveer 100m2 groot. 
  • Safaritenten velden: Deze velden zijn grote velden met totaal 14 Safaritenten. Het Safaritenten-veld is autovrij. De auto kan op de aangewezen plaats worden geparkeerd. Uw hond is welkom op deze velden (mits aangemeld bij uw reservering). De plaatsen zijn ongeveer 100m2 groot.
  • Camper veld: Dit veld is een groot veld met een verhard gedeelte voor campers. Uw hond is welkom op dit veld (mits aangemeld bij uw reservering). De plaatsen zijn ongeveer 100m2 groot
Vergeet u na vertrek a.u.b. niet uw parkeerkaart en tenthanger in te leveren bij de receptie of bij Jos en Henny!

Boek bungalow Image Map