winter lente zomer herfst seizoenen Homepagina foto

De Bungalows

"Slapen met Van Gogh" in een Design-bungalow voor 4 personen   

De vele hutjes die Vincent van Gogh heeft geschilderd, herinnerde ons aan de witte boerderijtjes op ons park. Het werk van Vincent vinden wij fantastisch, zeker ook omdat zijn hele levensloop hierin tot uitdrukking komt. Vanwege zijn vele brieven is dit ook goed te volgen. Wij zien dit huisje als een ode aan een groot kunstenaar en ter herdenking van zijn 125e sterfdag.’ 

Overnachten in een echt Van Gogh boerderijtje, met een verrassend interieur. Heel apart als bijv. een cadeau voor een bruidspaar of huwelijksjubileum. Na een frisse boswandeling haal je broodjes op bij het winkeltje, om na het ontbijt op de fiets te stappen en via een mooie bosrijke route naar Oss te fietsen. Jaarlijks kunt u in het centrum van Oss het Zandsculpturenfestival bezoeken. Oss heeft overigens van alles te bieden. Na een goed bestede dag en een heerlijk diner, loop je nog even door het heuvelachtige terrein van Herperduin naar de zandverstuiving, waar je een onvergetelijke sterrenhemel kunt bekijken. Welterusten!

Ook kun je het Vincentre in Nuenen op het programma zetten of het Noord- Brabants Museum in 's Hertogenbosch.

Deze bungalow is te boeken als Brabantse Hoeve 4 met voorkeursnummer: 36.

Foto  Foto  Foto  


Maashoeve 2 (2 onder één kap)

Eénkamer bungalow (twee-onder-één kap) voor maximaal twee personen. Tweepersoons bedstee, open keuken, badkamer met bubbelbad, aparte WC en sfeervolle gashaard. 

Foto>           Foto                 Foto

Foto  Foto  Foto  


Beukenhoeve 2X 

Eénkamer bungalow (vrijstaand) voor maximaal twee personen. Romantisch ingericht met oud-grenen meubelen en authentieke bedstee met hartjes in de deuren. Met open keuken met magnetron en Senseo, badkamer, driehoekig bubbelbad, CV en sfeervolle gashaard. 

Foto            Foto            Foto

Foto   Foto   Foto  


Brabantse Hoeve 4

Vrijstaande bungalow voor maximaal 4 personen. 2 Slaapkamers met 2 éénpersoonsbedden, CV en in de badkamer een douche en WC.

Foto        Foto                  Foto

Foto   Foto   Foto  


Stuifhoeve 4X

Vrijstaande bungalow voor max. 4 personen (recentelijk gerenoveerd) 

De gerenoveerde bungalows: Tweepersoons bedstee en slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden, CV, sfeervolle gashaard en vloerverwarming. Badkamer waar het bubbelbad is vervangen door een douche met Sunshower en de keuken beschikt nu over een vaatwasser en een combi-oven.      

Foto      Foto             Foto

  

Foto   Foto   Foto   


Bosvilla's


Deze 13 Bosvilla’s zijn exclusief voor Herperduin ontworpen en gebouwd met een maximum kwaliteit van het binnenmilieu en zeer energiezuinig. Volledig gebouwd met goede duurzame materialen en een uniek wandverwarmingssysteem, dat garant staat voor behaaglijke, gezonde verwarming zonder hinderlijke luchtstromingen en stofverbranding. Deze Bosvilla’s zijn ideaal voor mensen met CARA. Daarnaast hebben alle Bosvilla’s een prachtige, verwarmde plavuizenvloer. Het duurzame houtwerk is afgewerkt met natuurverf, olie en was. Een zonnecollector zorgt voor warm water en verwarming. Het afvalwater wordt via een rietveld gezuiverd en opnieuw gebruikt voor het spoelen van de toiletten.


Bosvilla voor 6 personen

Indeling 6-persoons villa: Op de begane grond bevinden zich de eethoek en de open keuken met combi-magnetron(grill + oven) en afwasmachine. Op de bovenverdieping een zithoek met een haardkachel en TV. Daarnaast is er op deze verdieping de eerste slaapkamer met een tweepersoonsbed en een wastafel. In het souterrain zijn 2 slaapkamers met 2 éénpersoonsbedden en een wastafel, de badkamer met douche en een aparte WC. 

Foto    Foto    Foto

Foto  Foto  Foto  Foto 


Wij hebben 1 Bosvilla 8 verbouwd tot een luxe Bosvilla voor 6 personen. Deze Bosvilla is boekbaar via onze receptie.

Deze sfeervolle bungalow heeft prachtige frisse kleuren, nieuw meubilair en een flatscreen in de "speelkamer" (voorheen 4e slaapkamer), .
Deze nieuwe De Luxe bungalow is te boeken via onze receptie: 0486-411383. 

Let wel! De huurprijs voor deze bungalow voor 6 personen is gelijk aan de huurprijs voor een Bosvilla 8.

Foto  Foto  Foto  Foto  


Bosvilla voor 8 personen

Op de begane grond bevinden zich de eethoek en de open keuken met combi-magnetron(grill + oven) en afwasmachine. Op de bovenverdieping een zithoek met een haardkachel en TV. Daarnaast is er op deze verdieping de eerste slaapkamer met een tweepersoonsbed en een wastafel. In het souterrain zijn 2 slaapkamers met 2 éénpersoons-bedden en een wastafel, een derde slaapkamer(bereikbaar via de tweede slaapkamer) met 2 één-persoonsbedden, de badkamer met douche en bad en een aparte WC.

Foto  Foto Foto              


Bosrand

Veel bungalows op park de Bosrand zijn voorzien van een open haard, buitenbarbecue, magnetron, CV en verwarmde tegelvloer en een balkon.
Verder hebben alle bungalows van dit type openslaande terrasdeuren of een schuifpui naar het ruime terras en zijn voorzien van voldoende terrasmeubilair.
Ook zijn alle bungalows aangesloten op de centrale schotel voor de radio en TV. Ook wifi is gratis op De Bosrand.


Bosrand A 4

Bungalow voor maximaal 4 personen met 4 eenpersoonsbedden verdeeld over twee slaapkamers, één op de benedenverdieping en één op de bovenverdieping. Bovendien beschikt u over een balkonkamer, waar u al vroeg in het voorjaar kunt zonnen.
Badkamer met w.c., douche of bad (naar keuze).

Foto           Foto             Foto

FotoWe hebben 3 bungalows van het type Bosrand A 4 verbouwd tot het type Bosrand A De Luxe 4 (zonder open haard)

Deze sfeervolle bungalows hebben prachtige frisse kleuren, een vaatwasser, een flatscreen op de bovenverdieping, een buiten haard en een overdekt terras.


Bosrand B 6

Bungalow voor maximaal 6 personen.
De bovenverdieping heeft een balkonkamer met een tweepersoonsbed en een overloopslaapkamer met 2 eenpersoonsbedden,
beneden 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Badkamer met w.c., douche of bad (naar keuze).

Foto      Foto              Foto

Foto   Foto   Foto


Bosrand B 6 met bubbelbad

Bungalow voor maximaal 6 personen met 3 slaapkamers. De bovenverdieping heeft een balkonkamer met een tweepersoonsbed en een overloopslaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, beneden 1 slaapkamer met 2 eenpersoons-bedden. Badkamer met w.c. en een bubbelbad.

Foto     Foto            Foto

Foto   Foto


Bosrand C 6

Bungalow voor maximaal 6 personen, met 2 slaapkamers beneden, met elk 2 eenpersoons-bedden, open plafond, met draaitrap komt u in de balkonkamer met een tweepersoonsbed. Aparte wc., badkamer met douche of bad (naar keuze).

Foto     Foto               Foto

Foto   Foto   Foto