winter lente zomer herfst seizoenen Homepagina foto

Restaurants


Eeterij/zwembad/restaurant De Kriekeput 

De Kriekeput ligt op loopafstand van de bungalows en is gelegen in een schitterde bosrijke omgeving en is tevens Poort van de Maashorst.  

 

Foto

Bezoek hier de website van De Kriekeput

De plek voor de start en afsluiting voor een mooie fiets, wandel en ruiterroute in natuurgebied Herperduin/Maashorst. Met volop parkeer gelegenheid. Bij de Eeterij / restaurant kunt u op ieder moment terecht voor een kopje koffie, lunch, maaltijd of een lekker hapje en drankje. 
Tevens kunt u met kleine en grotere groepen in ons restaurant terecht voor een Bourgondische koffietafel of brunch, gezellig feesten of een BBQ.

Foto Foto

Duurzaam 

De menukaart is laagdrempelig waarin gerechten en producten uit de streek de voorkeur hebben. Natuurlijk hebben we voor de kinderen ook heerlijke pannenkoeken of een snack. Bovendien werken we met verse producten en bij het ontwikkelen van de kaart wordt er rekening gehouden met mens, milieu en maatschappij. Zo krijgt de kaart - en daarmee de gehele exploitatie - een duurzaam en maatschappelijk verantwoord karakter.  

Recreatieve Poort 
Restaurant De Kriekeput is van oudsher in de regio bekend als openluchtzwembad waar veel mensen gingen zwemmen met warme zomerdagen. Sinds 2007 is er een nieuw modern zwembad gebouwd dat geheel overkapt is. Met mooi weer kan de overkapping opengeschoven worden, zodat er een buitenzwembad ontstaat. Sinds 2009 is de Kriekeput-paviljoen Recreatieve Poort van de Maashorst te Herpen. Een informatiepunt voor natuurgebied De Maashorst met een informatiewand en een digitale infozuil. Tevens is het een startpunt voor prachtige wandel- en fietsroutes. Kom gerust eens langs in restaurant De Kriekeput in Herpen, zodat u zelf kunt beleven wat bedoeld wordt met Puur Brabants Genieten.  

 


Restaurant Herperduin ligt direct bij de receptie.   

Helaas is restaurant Herperduin gesloten voor onbepaalde tijd.

Excuus voor het ongemak.

Foto


Pannenkoekenrestaurant Pan & Zo

Dit sfeervolle pannenkoekenrestaurant is op loopafstand van de receptie gelegen in het schitterende bosrijke gebied van Herperduin waar u kunt genieten van overheerlijke ambachtelijke gebakken pannenkoeken. Naast de overheerlijke ambachtelijke gebakken pannenkoeken kunt u ook terecht voor een lunch, kop koffie of een gezellige borrel. 

Binnen en buiten zijn gezellige ruimtes voor zowel grote als kleine gezelschappen. Buiten beschikt het restaurant over een ruim overdekt terras met haardvuur.

Welk jaargetijde het ook is, ze heten u van harte welkom in het huiselijke, gemoedelijke en laagdrempelige restaurant!

Foto Foto Foto

          

Boek bungalow Image Map Vakantie Makelaar