winter lente zomer herfst seizoenen Homepagina foto

RestaurantsRestaurant Herperduin ligt direct bij de receptie.   

          Foto

DE PLEK IN DE BOSSEN WAAR GENIETEN ECHT GENIETEN IS

Op een unieke locatie aan de toegangspoort van de Maashorst vindt je Restaurant Herperduin.

Restaurant Herperduin is dé gelegenheid waar je ongedwongen kunt lunchen, borrelen en dineren.

Drink een lekkere cappuchino of verse muntthee na een wandeling in het mooie Maashorstgebied, de achtertuin van restaurant Herperduin.

Geniet van een lekkere clubsandwich met een glas verse jus’orange.

Proef een fris speciaalbiertje met onze lekker bitterballen.

Relax in een van de fijne loungebanken op ons verwarmde terras met een fruitige rose en bestel een van onze speciale borrelplateaus.

Verras je vriendin met een gezellige hightea.

Onze befaamde carpaccio en gamba’s pilpil zijn onmisbaar geworden op de a’la carte kaart. Aansluitend een malse bavette met huisgemaakte pepersaus of een van de andere gerechten van onze kaart.

Bestel het verrassingsmenu en laat je culinar verrassen met mooie begeleidende wijnen.

BOSBBQ, een unieke beleving in een sfeervolle bosrijke omgeving.


Een volledig verzorgde BBQ, met uitsluitend verse producten , bereidt door onze topkoks.
Geschikt voor ieder feest en evenement. Van 20 tot 400 personen.
Bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of vriendengroep.
Live verzorgd op onze stoere speciaal op maat gemaakte BBQ.

Openingstijden:

Woensdag t/m vrijdag vanaf 16:00 uur

Zaterdag vanaf 12:00 uur

Zondag vanaf 10:00 uur (keuken vanaf 12:00 uur)

Foto Foto Foto


Eeterij/zwembad/restaurant De Kriekeput ligt op loopafstand van de bungalows en is gelegen in een schitterde bosrijke omgeving en is tevens Poort van de Maashorst.  

Foto     

Bezoek hier de website van De Kriekeput

De plek voor de start en afsluiting voor een mooie fiets, wandel en ruiterroute in natuurgebied Herperduin/Maashorst. Met volop parkeer gelegenheid. Bij de Eeterij / restaurant kunt u op ieder moment terecht voor een kopje koffie, lunch, maaltijd of een lekker hapje en drankje.
Tevens kunt u met kleine en grotere groepen in ons restaurant terecht voor een Bourgondische koffietafel of brunch, gezellig feesten of een BBQ.

Foto Foto Foto

Duurzaam
De menukaart is laagdrempelig waarin gerechten en producten uit de streek de voorkeur hebben. Natuurlijk hebben we voor de kinderen ook heerlijke pannenkoeken of een snack. Bovendien werken we met verse producten en bij het ontwikkelen van de kaart wordt er rekening gehouden met mens, milieu en maatschappij. Zo krijgt de kaart - en daarmee de gehele exploitatie - een duurzaam en maatschappelijk verantwoord karakter.  

Recreatieve Poort
Restaurant De Kriekeput is van oudsher in de regio bekend als openluchtzwembad waar veel mensen gingen zwemmen met warme zomerdagen. Sinds 2007 is er een nieuw modern zwembad gebouwd dat geheel overkapt is. Met mooi weer kan de overkapping opengeschoven worden, zodat er een buitenzwembad ontstaat. Sinds 2009 is de Kriekeput-paviljoen Recreatieve Poort van de Maashorst te Herpen. Een informatiepunt voor natuurgebied De Maashorst met een informatiewand en een digitale infozuil. Tevens is het een startpunt voor prachtige wandel- en fietsroutes. Kom gerust eens langs in restaurant De Kriekeput in Herpen, zodat u zelf kunt beleven wat bedoeld wordt met Puur Brabants Genieten. 

Boek bungalow Image Map Vakantie Makelaar