winter lente zomer herfst seizoenen Homepagina foto

Park informatie

Herperduin

Wij hebben wifi in de bungalows!                                                                                          Vuurwerk afsteken is op ons park verboden!

In het natuurpark bevinden zich 49 witte, stenen huisjes met romantische rieten daken. Het terrein is licht glooiend en gaat ongemerkt over in het 400 ha grote natuurgebied van Herpen dat geheel autovrij is en waar u ongestoord kunt wandelen, trimmen of fietsen. De bungalows liggen zeer ruim over het park verspreid, met voldoende zon en speelruimte. En wegens het ontbreken van verkeer, kunnen ook de allerkleinste gasten rustig rondscharrelen. De huisjes zijn knus en gezellig en precies geschikt voor het aangegeven aantal personen. De bungalows zijn compleet ingericht met o.a. koffiezetapparaat, keuken met 4-pits gasstel, afzuigkap en koelkast, badkamer met toilet en douche of bubbelbad, wastafel in de slaapkamer, kleuren TV, centrale verwarming of gashaard en een terras met meubilair.

Romantische vakantiebungalows in een oase van rust

Foto

Bosvilla's


Deze 13 Bosvilla’s zijn exclusief voor Herperduin ontworpen en gebouwd met een maximum kwaliteit van het binnenmilieu en zeer energiezuinig. Volledig gebouwd met goede duurzame materialen en een uniek wandverwarmingssysteem, dat garant staat voor behaaglijke, gezonde verwarming zonder hinderlijke luchtstromingen en stofverbranding. Deze Bosvilla’s zijn ideaal voor mensen met CARA. Daarnaast hebben alle Bosvilla’s een prachtige, verwarmde plavuizenvloer. Het duurzame houtwerk is afgewerkt met natuurverf, olie en was. Een zonnecollector zorgt voor warm water en verwarming. Het afvalwater wordt via een rietveld gezuiverd en opnieuw gebruikt voor het spoelen van de toiletten.

  Foto

De Bosrand

Op ongeveer 400 meter afstand van Herperduin staan verspreid over een bosgebied van 9 ha de 29 bungalows van het type Bosrand. Vrijstaand met een groot terras op het zuiden en veel ruimte er omheen. U woont hier midden in de natuur met eekhoorns en konijnen. Zelfs reeën worden hier gezien door “vroege vogels”. Op de bospaden naar de huizen rijden alleen auto’s van de bewoners, die de auto naast hun bungalow mogen parkeren. Een voetpad door het bos leidt naar de receptie en het winkeltje. Op het park zijn speeltuintjes voor kinderen en een sportveld. De gezellige bungalows zelf zijn met veel hout ingericht en aangesloten op de centrale schotel voor de radio en TV. Daarnaast zijn ze voorzien van een open haard, buitenbarbecue, magnetron, CV en verwarmde tegelvloer en een balkon. Verder hebben alle bungalows van dit type openslaande terrasdeuren of een schuifpui naar het ruime terras en zijn voorzien van voldoende terrasmeubilair.

Foto