winter lente zomer herfst seizoenen Homepagina foto

Camping informatie

Camping Herperduin ligt op een apart terrein op loopafstand van onze bungalows en bestaat uit een aantal grote velden en enkele kleinere velden voor liefhebbers van wat meer privacy. Door de ligging tussen de bomen kunt u kiezen uit zonnige en halfschaduwplaatsen. Het geheel is omzoomd door groensingels.

Alle plaatsen met elektra hebben ook TV aansluiting. Andere voorzieningen zijn het bio-ecologische toiletgebouw met voldoende WC’s en douches, wasplaatsen, een babyroom en een invalide-badkamer(afgesloten, borg voor sleutel). De camping van het vakantiepark heeft een eigen speeltuin voor de kleintjes, een volleybalveld en een tafeltennistafel. 

Recreatie in 2018 : 14 juli t/m 24 augustus : Voor meer info zie onze recreatiepagina

Sinds april 2018 werken Jos en Henny bij ons om alle gasten van de camping, met in het bijzonder de gasten voor de Safaritenten, te ontvangen iedereen wegwijs te maken op ons terrein. Jos en Hennie verblijven in de stacaravan naast safaritent 3(caravan links). Voor vragen over de Safaritenten of over het kampeerterrein kunt u dan ook bij hun terecht. Ook zullen zij u wijzen in welke Safaritent u zult verblijven en nemen zij de controle van de Safaritenten bij vertrek voor hun rekening. Wij verzoeken u, zich te melden bij hun caravan wanneer u op het punt staat uit een Safaritent te vertrekken. 

Boek bungalow Image Map Vakantie Makelaar